— TÄVLING —

Tävlingen är avslutad, vinnare kommer att lottas, meddelas och läggas upp i bloggen
/Magdalena


Only for swedish readers

Jag fick ett mail häromdagen…
Jag fick frågan om jag ville anordna en tävling… ”Har påven konstig mössa?” var min tanke, så här är den!

Vad ska man göra för att vara med och deltaga:

 1. Kolla in på Whiteaway.se och se ut det ni önskar er, det kan vara för 500 kr eller mer, ett presentkort på 500 kr är ju en god början! Länka gärna i din kommentar.
 2. Skriv om den här tävlingen på din blogg eller dela vidare på Facebook och/eller Twitter, delar du på din blogg får du lägga in adressen så jag får lite nya förslag på bloggar att läsa 🙂
 3. Vill du gilla Whiteaway.se på Facebook så är det helt frivilligt. 


Den som läser min andra blogg –Teskedsmamman– kanske kommer ihåg när jag själv vann ett presentkort från Whiteaway

Tävlingen pågår till den 30 Juni 
så anmäl redan idag!

6 thoughts on “— TÄVLING —

 1. http://www.whiteaway.se/product/phillips-hr1560-40/

  En ny elvisp är jag i enormt behov av… Min nuvarande köpte jag på Rusta när jag flyttade hemifrån och numera har den bara kvar ett läge som fungerar och det droppar någon konstig vätska ur den när den blir varm (och varm blir den när jag vispar maränger till min glutenallergiska lillasyster)

  Länkar på FB – vilket du kommer se alldeles strax.

  Linda E

  Gilla

 2. 1. Jag är jätte gärna med! 😀 Haha hittade den här söta strykaren som jag verkligen behöver då jag inte har strykit mina kläder på 4 år :S Har absolut inte råd med en strykjärn. Så hittade den här söta strykjärnet och den är rosa! Vilket är prefekt för mig! 😀 Den här vill jag ha: http://www.whiteaway.se/product/philips-gc2860-02/

  2. Har skrivit ett inlägg på min blogg om din tävling! 😀 http://novemberbus.blogg.se/2012/june/white-away-500-kr.html#comment

  3. Har självklart gillat White Away på facebook 🙂 Heter Madeleine Eklund där! 🙂

  Håller mina tummar och tår att jag vinner! 😀 Kramis!

  P.S mitt mejladress: mejla_madde1@hotmail.com D.S

  Gilla

 3. Vilken grym tävling, så roligt att vinnaren själv får välja sin vinst. Tummen upp!

  Den 15:e juli kommer jag äntligen flytta hemifrån. Det känns fullkomligt fantastiskt, overkligt, nervöst, stressigt och roligt på samma gång. Att få skapa ett eget hem (om än på 40kvm) precis som man själv vill ha det och bygga upp en trygghet för bara mig själv är något jag länge längtat efter.

  

Jag kommer ifrån en familj som de senaste åren befunnit sig i en väldigt jobbig ekonomisk situation men en ensamstående mamma som just nu går på sjukersättning på grund av utbrändhet. Jag vet att min mamma tycker det är frustrerande och skämmigt att hon inte har de ekonomiska förutsättningarna för att hjälpa mig komma på fötterna och köpa grejer till lägenheten. J

  ag vill tydligt understryka att jag absolut inte är besviken på min mamma och definitivt inte skulle vilja att hon köpte massa möbler till min lägenhet även om hon faktiskt hade råd. Men faktum kvarstår, det är mycket som skall köpas och finns väldigt lite resurser.  Även om jag sparat länge, fått av vänner, köpt begagnat så känns det inte som jag på långa vägar är redo att flytta om två veckor.

  Det finns så otroligt mycket saker jag behöver och det går hitta mycket bra billiga grejer. Men ett av mina stora intressen är att laga mat och jag har lärt mig hur viktigt det är att faktiskt ha bra redskap att jobba med.

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann och hade gladeligen lagt dessa 500:- på en bra stekpanna, må låta konstigt om man jämför med andra 19åriga tjejer men sån är jag!

  Denna verkar kanon:
  http://www.whiteaway.se/product/obh-8117-stekpanna/

  Hoppas innerligt att jag vinner!
  Epost: karolinakarlsson1@hotmail.se

  Gillar på facebook och har delat tävlingen där!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s