Ops.. Did it again…

Jag har ju totalt fallit för magic loop men tycker att mina 80 cm stickor är i kortaste laget, så jag snubblade in på eBay och köpte 15 storlekar (2.25 mm – 10 mm) som är 40″ långa, vilket gör ca 100-102 cm långa… dessutom är de korta i stickan så då blir kabeln ännu längre….

Vad de kostade? 183 kr inkl porto….

I have totally fallen for the magic loop but think that my 80 cm cirkular needles are on the short side, so I stumbled onto eBay and bought 15 sizes (US1 – US15) which is 40 long, making about 100-102 cm long also, the needle itself is short so the cord will be even longer….

What they cost? $26.46 inc postage….

Annonser

6 thoughts on “Ops.. Did it again…

 1. vilket fynd, tyvärr har de en tendens att bli trubbiga, jag har fastnat totalt för knitpro, tycker det är så himla praktiskt att kunna byta kabel

  Gilla

 2. Vad fina de var! Och jag ska bara berätta att jag följer din blogg och får så mycket inspiration av det som du delar med dig!

  Jag ligger faktiskt här på soffan och väntar på mitt nya garn och nya stickor, då min kille är ute och inhandlar dem åt mig. Sicken lyx man kan ha!

  Fortsätt skriva och pyssla!

  Kramar

  Gilla

 3. JAG HAr säkert också köpt hela uppsättninggar av denna säljare. Corombo 8 eler något liknande. Lite lyxit att kunna välja sedan. Jag har strumpstickor och dominostickor också av denna kvalitet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s