Fick problem…

Jag hann knappt lämna Alfred på dagis idag med sin nya OS-mössa innan telefonen ringde och ”köksan” lade en beställning *yey*.

Däremot blev det problem när jag kom till affären idag och skulle köpa mer garn, det var slut! Förhoppningsvis får hon in mer på onsdag, får väl hänga på låset då 😉


I barely left Alfred in kindergarten today with his new Olympic Game-cap before the phone rang and the ”chief” in the kindergarten put an order *yey*.

On the other hand there were some troubles when I came to the store today and would buy more yarn, it was out! Hopefully she gets more yarn on Wednesday, I will try then again 😉

Annonser

8 thoughts on “Fick problem…

 1. Nä, sådan panik är det inte 😉 tänkte kolla i söndrum på onsdag innan jag åker till Getinge, om det inte har kommit in på onsdag.
  Köksan kommer inte tillbaka förrän nästa vecka och det tar ett par timmar och virka mössan =)

  Gilla

 2. Hej på dig, hoppas allt är bra, lämnar bara ett litet avtryck och önskar dig en trevlig kväll!

  måste också berömma dig för allt fint du skapar, vad duktig du är!

  Kram Erica

  Gilla

 3. De sade på nyheterna att de flesta har slut på os -garnet ,för det har ju blitt så populärt!!Tro Det??HAHA!! Ska hålla tummen för att du får fatt på mer garn snart !kram=)

  Gilla

 4. Hehe va roligt! Jo det verkar vara väldigt poppis att virka de här nu… Min sambo har också beställt en sån. Men det får nog dröja ett tag eftersom garnet är slut…

  Gilla

 5. Tackar så mycket för färgnumret till mössan….tycker om att virka och sticka i Carolina då det är ett toppenalternativ till originalgarnet som är så svårt att få tag på.
  /Birgitta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s